Team Het Palet 2021-2022

 

Ons team stelt zich voor!

Miriam van der Heide – directie

Augustus 2021 ben ik begonnen op de nieuwe fusieschool Het Palet in Haaksbergen. Een kleurrijke school waar het kind centraal staat. “Wat er ook speelt in de wereld, laat het vooral de kinderen zijn!” Samen spelen, leren, bewegen en ontdekken is wat ik alle kinderen op het Palet gun. Met de enthousiaste teamleden werk ik hard aan kwalitatief goed onderwijs, dat afgestemd is op de onderwijsbehoeften van elk kind. “Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen” Vele jaren stond ik zelf als leerkracht voor een groep en ruim elf jaren ben ik ondertussen directeur. Ik geniet van mijn werk en daarnaast ook van mijn gezin en hobby’s: Volleyballen, fietsen, hardlopen en kamperen. Graag ontmoet ik je op Het Palet!

Wendy Leeuw – IB

Ondertussen werk ik al meer dan 20 jaar in het onderwijs en heb daarin veel gedaan. Van sportleraar tot groepsleerkracht, leerkracht van een plusklas en vooral als intern begeleider. Ik vind het geweldig kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om samen met hen te ontdekken wat hun talenten zijn en om daarin hun eigenaarschap te vergroten. Dat er geen dag hetzelfde is in een school, dat maakt dat ik zelf kan blijven ontwikkelen en vergroot het plezier dat ik ervaar in mijn werk.

Britt Vogt – leerkracht groep 1/2a

Mijn naam is Britt Vogt, ik ben 25 jaar oud en woon in Haaksbergen. Eigenlijk wist ik altijd al dat ik voor de klas wilde staan. In 2019 heb ik mijn diploma gehaald. In mijn laatste jaar liep ik stage op basisschool Holthuizen, in de bovenbouw. Na even te hebben ingevallen ben ik terug gekomen in de onderbouw. Ik was meteen op mijn plek. Ik geniet elke dag van de enthousiaste kinderen. Dit schooljaar heb ik voor het eerst mijn eigen klas, groep 1/2a. In mijn vrije tijd volleybal ik en doe ik graag dingen samen met mijn vriend, vriendinnen of familie. Sinds dit jaar zijn wij basisschool het Palet,  een mooie kans om met en van elkaar te leren.

Marga Nibbelink – leerkracht groep 1/2b

Mijn naam is Marga Nibbelink, ik ben getrouwd met Louis en woon in Beckum. We hebben 2 volwassen zoons Bram en Daan die beiden op zichzelf wonen. Vanaf het moment dat ik mijn opleiding heb gerond, heb ik met jonge kinderen mogen werken. Eerst op een peuterspelzaal, vervolgens 12 jaar in de kinderopvang en nu alweer 21 jaar in het onderwijs. Ik heb al die jaren met heel veel plezier als juf in groep 1-2 op de dr. Ariëns gewerkt en ben nu juf in groep 1-2b van het Palet. Daarnaast ben ik één van de vertrouwenspersonen binnen onze school. Ik geniet van het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen, maar vooral van kleuters. Ik ben een bezige bij, naast mijn werk geniet ik van tuinieren, fietsen, fotograferen, creatief bezig zijn, gezellig samen eten met vrienden, kickbike, en yoga. Daarnaast hoop ik dit jaar mijn opleiding tot kindertekentherapeut af te ronden.

Carin Smeenk – leerkracht groep 1/2b, IB

Mijn naam is Carin Smeenk-van der Vegt en woon in Raalte. Mijn grote passie en mijn grote hart ligt al ruim 35 jaar bij het mogen werken met kinderen! 

Hoe mooi is het om samen te werken aan het zo optimaal mogelijk laten groeien en bloeien van elk kind! Eerst 14 jaar in het Speciaal Onderwijs gewerkt, daarna ruim 20 jaar in het regulier basisonderwijs als groepsleerkracht en de laatste jaren ook werkzaam als IB-er. Op Het Palet werk ik twee dagen als IB-er van de groepen 1 t/m 3 , naast twee dagen groepsleerkracht groepen 1 en 2. Het samen op een positieve wijze mogen ontwikkelen van ieders talenten, kwaliteiten en veerkracht ervaar ik als mooi en zo waardevol om te mogen doen! 

Helma Orriëns – leerkracht groep 1/2c

Ik ben Helma Orriëns, ben getrouwd en samen hebben we één dochter. Vanaf mijn eigen lagere schooltijd heb ik de wens gehad om met jonge kinderen te mogen werken. In Enschede heb ik de opleiding gevolgd voor kleuterleidsters en daarna heb ik de akte voor het gehele basisonderwijs gevolgd.
Vanaf 1981 werk ik in het onderwijs. Eerst 22 jaar met veel plezier in Hengevelde en daarna op basisschool Holthuizen. Mijn hart ligt bij de kleutergroepen waabij ik al 40 jaar heb mogen werken. Als ik niet werk ga ik graag op vakantie en ben dan veel te vinden op of in het water en geniet ik van alle mooie dingen die elk land te bieden heeft. Samen shoppen met mijn dochter is ook een hobby. Daarnaast geniet ik elke dag wanneer ik op school ben van de kinderen en mijn collega’s.

Sylvia Luttikhold – leerkracht groep 1/2c

Loes Visschedijk – leerkracht groep 1/2c

Cindy Wissink – leerkracht groep 3a

Ik ben woonachtig in Harreveld in de Achterhoek en woon in een (bijna) verbouwde boerderij. Als ik vrij ben houd ik van lezen, in de tuin werken en tennissen. Ook zijn we druk met klussen om de boerderij op te knappen. Ik heb zo’n 21 jaar op de Holthuizen gewerkt en nu dus op het Palet. Door de fusie zijn we met twee teams samengekomen, een mooie, enthousiaste groep. In goed overleg hebben we van beide scholen de beste werkwijzen en inzichten meegenomen. Ik heb zo’n 20 jaar in de bovenbouw gewerkt, maar werk nu voor het tweede jaar in groep 3. Een hele leuke uitdaging waar ik ook veel energie van krijg.

Kim Immink – leerkracht  groep 3a

Hallo, mijn naam is Kim Immink. Ik woon samen met mijn man en dochter in Wierden. In het schooljaar 2018-2019 ben ik begonnen in de kleutergroepen op BS Holthuizen. Op Het Palet kun je me vinden in groep 3. Hier zijn we vooral druk met het leren lezen, schrijven en rekenen. De mooiste mensen in de wereld zijn kinderen. Ik houd van hun puurheid, enthousiasme en leergierigheid. Iedere dag weer werk ik met veel plezier met hun samen. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en bloeien. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag met mijn dochter. Verder houd ik van lezen en creatief bezig zijn.  

Nathalie Hoens – leerkracht groep 3b en 5b

Ik ben Nathalie Hoens, 42 jaar en sinds 2001 werkzaam in het onderwijs. Na 15 jaar in Neede aan school te hebben gestaan, koos ik voor een nieuwe uitdaging: de invallerspool. Hierdoor kwam ik te werken op basisschool Holthuizen. Na mijn eerste jaar als invaller mocht ik blijven werken op basisschool Holthuizen  waardoor ik nu alweer zo’n 7 jaar in Haaksbergen werk. Zoals jullie wel weten heten we sinds dit jaar basisschool Het Palet. In Neede werkte ik vooral in de bovenbouw. Op het Palet mag ik werken in groep 3 en 5. Mijn hobby’s zijn: volleyballen, lezen, zingen en creatieve dingen. 

Ulrike Michorius – leerkracht groep 3b

Mijn naam is Ulrike Michorius en werk sinds 2001 in het onderwijs. Na mijn eindstage ben ik bij basisschool de Holthuizen gebleven en nu bij basisschool het Palet. Mijn hart ligt bij de jonge kinderen. Ik heb veel jaren in de groepen 1-2 gewerkt, een paar jaar in groep 4 en nu werk ik in groep 3. Het mooiste van werken met kinderen is voor mij dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf durven te laten zien. Elke dag is het genieten van de spontaniteit en de eerlijkheid van de kinderen. Grappen maken en leuke gesprekken horen er zeker bij. Elke dag een beetje leren van elkaar en met elkaar. Kleine stapjes maken om jezelf te ontwikkelen tot een gelukkig kind.

Wanda ten Asbroek – leerkracht groep 4a

In juni 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo Edith Stein te Hengelo. In het laatste jaar heb ik mijn werkplekleerstage gevolgd op basisschool De Holthuizen. Daarna kon ik er blijven werken. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ook heb ik de opleiding Midden Management voor het PO afgerond. De afgelopen twintig jaar is er veel veranderd in het onderwijs. De digiborden deden bijvoorbeeld zijn intrede en zijn inmiddels een onmisbaar instrument. Ieder schooljaar heb ik met fijne collega’s en leuke kinderen gewerkt. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zijn eigen ontwikkeling doormaakt. Een fusie zie ik als een moment voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Het werken met kinderen is iedere dag een geluksmoment.

Cindy Wentink – leerkracht groep 4b, ICT

Mijn naam is Cindy Wentink. Ik woon samen met mijn man Robbin en zoon Melle in Aalten. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin. Daarnaast wandel, fiets, shop en lees ik graag. Afgelopen jaren was ik werkzaam op basisschool Dr. Ariëns en nu ben ik met veel energie en plezier begonnen op Het Palet! Het mooiste aan het onderwijs vind ik het werken met de kinderen. Hen iets leren en daarna hun enthousiasme te zien wanneer het lukt! Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten. Dit schooljaar sta ik in groep 4a. Daarnaast ben ik ook de ICT-er van onze school. 

Madelon Dirks – leerkracht groep 4b

Mijn naam is Madelon Haarlink-Dirks en ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Groenlo. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te shoppen, ben dol op sushi, om creatief bezig te zijn, samen naar concerten/ festivals te gaan en om vooral veel gezellige dingen te doen. Het mooiste aan juf zijn is het enthousiasme van de leerlingen elke dag weer. Iedere dag is weer anders, samen met de leerlingen maak je het onderwijs. Het laten groeien en ontwikkelen van de talenten van de kinderen, om een zo veelzijdige basis te creëren voor de toekomst. Sinds dit schooljaar werken wij nu op de kleurrijkste school van Haaksbergen, Het Palet. In school kun je mij vinden in de middenbouw, waar ik drie dagen per week werkzaam ben. Tevens ben ik ook bouwcoördinator en zit ik in de MR.

Judith Lubberink – leerkracht groep 5a

Hallo, mijn naam is Judith Lubberink en woon samen met mijn vriend en twee dochters in Buurse. Vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op Het Palet. Op de maandag, dinsdag en woensdag geef ik les in groep 5a. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in Enschede was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik denk dat ik die uitdaging heb gevonden en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van onze kleurrijke school. Een school waar ieder kind zich op zijn of haar eigen niveau kan en mag ontwikkelen en waar een positieve en fijne sfeer hangt. Buiten mijn werk om besteed ik mijn vrije tijd graag aan volleyballen, tennissen, winkelen en leuke uitstapjes.

Patricia Dobber – leerkracht groep 5a

Mijn naam is Patricia Döbber. Ik ben 41 jaar en woon in Neede samen met mijn 2 kinderen en vriend. De grootste hobby van mij is het juf zijn. Daarnaast geniet ik volop van: leuke dingen met mijn gezin doen en gezellig uit eten, winkelen, een bios en/of een concert bijwonen met  vriendinnen. Vanaf 2003 ben ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs als  groepsleerkracht. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen. Kinderen zien groeien in hun eigen kunnen, samen eruit halen wat erin zit, is het  mooiste wat er is. Ik heb op/in diverse scholen en groepen gewerkt, waaronder 3 jaar bij de Holthuizen en daarna 10 jaar in Hengevelde. Vanaf februari 2020 ben ik ‘weer’ werkzaam op deze superfijne school; “Het Palet”.  

Robert Migchielsen – leerkracht groep 5b

Ik werk al weer een viertal jaren op basisschool Holthuizen, nu dus Het Palet! De eerste jaren heb ik in groep 8 gestaan en met ingang van vorig schooljaar ben ik naar groep 5 gegaan. Dit vind ik nog steeds een hele goede keuze voor mijzelf. Kinderen in de middenbouw van een basisschool spreken mij bijzonder aan vanwege hun spontaniteit en motivatie om elke dag weer nieuwe dingen te leren. Ik word gelukkig van het werken met kinderen en kan kinderen veel mooie ervaringen meegeven. Dit schooljaar ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen. Ik volg in de komende twee jaren een opleiding tot holistisch leerkracht. Ik leer tijdens deze opleiding om verbinding te leggen met hoog sensitieve kinderen en de begeleiding van hun ouders.

Willemien Lohues – leerkracht groep 6a

Mijn naam is Willemien Lohues. Ik ben sinds 1998 werkzaam in het onderwijs. Eerst op de Dr. Ariensschool en nu op Het Palet. Het werken met kinderen vind ik nog steeds prachtig. Het is fijn om kinderen te begeleiden in het zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen zowel op sociaal-emotioneel gebied als op cognitief gebied.  Elke dag is weer anders. Kinderen zijn de toekomst en ik ben blij dat ik mijn steentje hieraan kan bijdragen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn kinderen, sporten, afspreken met familie/vrienden, uiteten. Ik kan ook erg genieten van kleine dingen zoals een heerlijk kopje koffie met de krant erbij.

Kim Rombouts – leerkracht groep 6b

Mijn naam is Kim Rombouts en ik ben geboren in 1981. Ik ben opgegroeid in Brabant en op mijn 10e ben ik verhuisd naar Haaksbergen. Daar heb ik gewoond, totdat ik in Enschede ben gaan wonen  vanwege de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Na het afronden daarvan ben ik de
PABO gaan doen. Inmiddels woon ik alweer zo’n 7 jaar in Hengelo samen met Pascal en onze twee jongens Daan en Luuk. In mijn vrije tijd onderneem ik graag wat met mijn gezin en vriendinnen, zing ik in een popkoor en lees ik graag. Ik ben ‘honkvast’: ik werk al zo’n 15 jaar met veel plezier in dit gebouw, voorheen De Holthuizen, nu Het Palet. Het werken met kinderen is echt mijn passie!

Petra Leferink – leerkracht groep 6a en 6b

Mijn naam is Petra Leferink en ik woon in Delden. Na jarenlang in de bovenbouw te hebben gewerkt, werk ik nu met veel plezier in de middenbouw.  Ik voel mij thuis in het onderwijs en ervaar het als een verrijking om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hun talenten. Hierbij vind ik behalve het overbrengen van kennis, het ook belangrijk om hun sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om aan yoga te doen, sporten in de sportschool, wandelen, fietsen, lezen, werken in de tuin en af te spreken met vrienden en familie. 

Roza Papenborg – leerkracht groep 7a

Mijn naam is Roza Papenborg. Samen met mijn vriend heb ik een huis gekocht in Rekken, die we momenteel aan het verbouwen zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en Bodybalance. Naast mijn werk als juf van groep 7a op Basisschool Het Palet, ben ik ook orthopedagoog bij Marant. Als orthopedagoog geef ik voornamelijk dyslexiebehandelingen. Juist de combinatie van werken met een groep en met individuele leerlingen vind ik erg leuk. Het bereiken van een zo optimaal mogelijke ontwikkeling voor alle leerlingen is mijn missie. Als leerkracht wil ik kansen en mogelijkheden benutten en werken aan een positief zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen. Daarnaast vind ik samenwerken (van en met elkaar leren) erg belangrijk.

Denise Weegerink – leerkracht groep 7a

Hallo, ik ben Denise Weegerink. Samen met Derk Jan en onze twee dochters, Vere en Nine, woon ik in Haaksbergen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en ben ik veel op stal te vinden bij mijn paard. Naast paardrijden, mag ik ook graag skiën en lezen. Verder ben ik een echt gezelligheidsdier, ik houd van mensen om mij heen, lekker eten en gezellig kletsen. In 2006 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier voor stichting Keender. Vanaf 2014 ben ik werkzaam op de Holthuizen, één van de scholen die nu verder mag als Het Palet! Ik ben een (bovenbouw)leerkracht die met veel passie en enthousiasme voor de klas staat en daarnaast richt ik mij op de begeleiding van de stagiaires.

Monique Waanders – leerkracht groep 7b

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in dit gebouw, nu op basisschool het Palet (inmiddels 2 fusies verder). Ik ben dit schooljaar juf van groep 7B. Naast het lesgeven, heb ik ook andere taken: interne vertrouwenspersoon, Rots en Water trainer, BHV-er, MR lid (sinds dit schooljaar) en aanspreekpunt/coördinator Snappet binnen het team. Het onderwijs is iets moois: samen leren, steeds een stapje verder komen, in ontwikkeling zijn. Bij alle vakken die aan bod komen op school. Elke dag van het schooljaar. Dat maakt het onderwijs energiek, uitdagend en betekenisvol.

Lotte ten Thije – leerkracht groep 8a

Hallo, mijn naam is Lotte ten Thije en ben leerkracht van groep 8 op basisschool Het Palet. Bij de bovenbouw ben ik helemaal op mijn plek. De gesprekken met de kinderen, de humor, het leren plannen, verantwoordelijkheid nemen, maar ook het kamp en de musical in groep 8 maken mijn baan tot de leukste baan die er is. Samen met mijn vriend Mike woon ik in Haaksbergen. In de avonden ben ik geregeld te vinden in de sportschool. Daarnaast kijk ik in mijn vrije tijd graag een serie en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Creatief is ook één van mijn lievelingsvakken in het onderwijs.  Geregeld hoor ik kinderen zeggen: ‘Maar juf, ik ben helemaal niet creatief’, waarna ze vervolgens glunderen van trots op hun eindresultaat.

Marion Pelle – leerkracht groep 8b

Mijn naam is Marion Zomerdijk-Pelle, geboren en getogen in Hengevelde. Inmiddels woonachtig in Delden samen met mijn man (Rob) en twee kinderen: Tijn en Tess. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik leerkracht wilde worden, na de middelbare school heb ik de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs gevolgd. Na twee jaar invallen op verschillende scholen binnen en buiten de stichting ben ik aangekomen bij basisschool: Dr. Ariëns. Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt. Eerst fulltime en toen de kinderen er kwamen ben ik deeltijd gaan werken. Ik ben een echte bovenbouw leerkracht, die haar werk met veel plezier doet!! Het mooiste van juf zijn, vind ik om met de kinderen te werken en ze een veilige en prettige leeromgeving te bieden. Ik voel me erg op mijn gemak binnen basisschool het Palet. Naast groepsleerkracht van groep 8 ben ik ook één van de vertrouwenspersonen binnen onze school. Op de donderdag en vrijdag ben ik vrij, deze tijd breng ik door met mijn kinderen rondom het huis. Ik ben een fanatieke sporter. Vroeger gehandbald en gevoetbald, inmiddels sta ik graag op het tennisveld of ga ik het bos in voor een fijne bootcamples. In het weekend ga ik graag op pad met het gezin of met familie en vrienden!

Marije Sonderen – leerkracht groep 8b

Mijn naam is Marije Sonderen. Ik woon in Haaksbergen met mijn vriend en mijn twee kinderen: Mart en Sara. Ik onderneem graag dingen in en rondom Haaksbergen. Er is immers genoeg te doen! Daarnaast ben ik ook echt een huismuts die houdt van een goed boek en films kijken. Ik geniet enorm van het werken met kinderen. De spontaniteit, de gesprekken, wereldse/onderzoekende vragen en vooral de humor. Dit maakt de invulling van mijn dag elke keer weer anders. Daarbij probeer ik elke dag de kinderen te stimuleren om sterk te denken vanuit een groeimindset. Wanneer je ervan uitgaat dat je altijd beter kunt worden, vind je uitdagingen geweldig! En heel belangrijk: fouten maken hoort er bij! je kunt er iets van leren en je kunt jezelf verbeteren.

Karlijn Scholten – onderwijsassistent onderbouw

Hoi! Ik ben Karlijn Scholten en ik woon in Buurse. Vanaf schooljaar 2018 ben ik werkzaam op deze school. Ik ben begonnen als stagiaire en nu werkzaam als onderwijsassistent. In deeltijd volg ik de opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Mijn taken op school zijn vooral extra ondersteuning bieden aan kinderen. Het laten groeien van kinderen op hun eigen wijze en de wereld laten ontdekken. Daar word ik enthousiast van! Ook geniet ik van de spontaniteit, de humor en de eerlijkheid van kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag (volleybal, mountainbiken en wielrennen). Ook houd ik van gezelligheid met vrienden: terrasjes pakken, feestjes en winkelen. Én toneel spelen, dat is ook één van mijn grootste hobby’s. Je vindt mij in de vleugel van groep 4!

Pamela Surink – onderwijsassistent middenbouw

Hoi! Mijn naam is Paméla Surink sinds 2011 ben ik werkzaam als onderwijsassistent. Woonachtig in Haaksbergen met man, twee kinderen en een eigenwijze teckel. In mijn vrije tijd houd ik van de natuur, knutselen, shoppen en gezelligheid met vrienden en familie. Voordat ik als onderwijsassistent ben gaan werken binnen Keender heb ik met veel plezier gewerkt als groepsleerkracht bij andere besturen. Onderwijs vind ik prachtig omdat het ontwikkelingsproces en pure verwondering van kinderen mij energie geven. Bij ontwikkelings- en groeiproces te mogen begeleiden is een leuke baan, samen met andere bevlogen juffies en meesters (graag) in een team! Nieuwe dingen houden je scherp, wakker en nieuwsgierig …. Dat gaat wel lukken op onze fusieschool Het Palet dit jaar.

Marion Reimerink – onderwijsassistent bovenbouw

Mijn naam is Marion Reimerink, getrouwd met Willem en woonachtig in Boekelo. We hebben twee volwassen kinderen die op zich zelf wonen inmiddels. Eind jaren ’80 ben ik in Haaksbergen op basisschool “de Holthuizen “ komen weken. De groepen 3 t/m 5 zijn de groepen waar ik veel les aan heb gegeven. Bij groep 3 is het altijd fascinerend te zien hoe kinderen in een korte tijd leren lezen of al kunnen lezen en zich verder ontwikkelen. Inmiddels werk ik met heel veel plezier als onderwijsassistent hier op school. Mijn ervaring als leerkracht komt mij daarbij goed van pas. Samen met twee andere onderwijsassistenten hebben we een eigen ruimte ter beschikking waar we met groepjes kinderen werken. Ook kunnen we hulp bieden in de groep en de leerkracht op die manier ondersteunen. Ik hoop dit werk dat nog lang te kunnen voortzetten op “het Palet”.

Henri Janssen – conciërge

Ria Modderkolk – onderwijsondersteunend personeel

Rian Pot – hoogbegaafdheidspecialist

Thijs Aalbers – vakspecialist gym

Margret Buurman – administratief medewerkster

 

LIO

Romee Esselink – LIO groep 1/2b

Mijn naam is Romee Esselink. Ik zit in het laatste jaar van de PABO en loop stage in groep 1-2b. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in Borculo. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij Kerkemeijer Gemini in Borculo. Hier geef ik ook training aan de C-jeugd. Dit jaar ga ik beginnen met mijn LIO-stage. Dit houdt in dat ik uiteindelijk op de donderdag en vrijdag alleen voor de groep ga staan. Ik heb gekozen voor de leeftijdsspecialisatie jonge kind. Het werken met jonge kinderen spreekt mij het meeste aan. Voor de kleuters vind ik het belangrijk dat ze zich veilig voelen en zo tot leren kunnen komen. Ik heb zin in dit schooljaar en start met veel enthousiasme!