Team Het Palet 2022-2023

Ons team stelt zich voor!

Miriam van der Heide – directie
Augustus 2021 ben ik begonnen op de nieuwe fusieschool Het Palet in Haaksbergen. Een kleurrijke school waar het kind centraal staat. “Wat er ook speelt in de wereld, laat het vooral de kinderen zijn!” Samen spelen, leren, bewegen en ontdekken is wat ik alle kinderen op het Palet gun. Met de enthousiaste teamleden werk ik hard aan kwalitatief goed onderwijs, dat afgestemd is op de onderwijsbehoeften van elk kind. “Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen” Vele jaren stond ik zelf als leerkracht voor een groep en ruim elf jaren ben ik ondertussen directeur. Ik geniet van mijn werk en daarnaast ook van mijn gezin en hobby’s: Volleyballen, fietsen, hardlopen en kamperen. Graag ontmoet ik je op Het Palet!

m.vanderheide@keender.nl

Wendy Leeuw – IB
Ondertussen werk ik al meer dan 20 jaar in het onderwijs en heb daarin veel gedaan. Van sportleraar tot groepsleerkracht, leerkracht van een plusklas en vooral als intern begeleider. Ik vind het geweldig kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om samen met hen te ontdekken wat hun talenten zijn en om daarin hun eigenaarschap te vergroten. Dat er geen dag hetzelfde is in een school, dat maakt dat ik zelf kan blijven ontwikkelen en vergroot het plezier dat ik ervaar in mijn werk.

w.leeuw@keender.nl

Britt Vogt – leerkracht groep 1/2A
Mijn naam is Britt Vogt en ik ben leerkracht van groep 1/2 op basisschool het Palet. Eigenlijk wist ik altijd al dat ik voor de klas wilde staan. In 2019 heb ik mijn diploma gehaald. In mijn laatste jaar liep ik stage op basisschool Holthuizen, in de bovenbouw. Na even te hebben ingevallen ben ik terecht gekomen in de onderbouw. Ik was meteen op mijn plek. Ik geniet elke dag van het enthousiasme van de kinderen en de stappen die ze zetten. Ik woon samen met mijn vriend in Haaksbergen. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen samen met mijn vriend, vriendinnen of mijn familie. Daarnaast sport ik graag. Ik doe aan volleybal, ga naar de sportschool en loop hard. 

b.vogt@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Marga Nibbelink – leerkracht groep 1/2B
Mijn naam is Marga Nibbelink, ik ben getrouwd met Louis en woon in Beckum. We hebben 2 volwassen zoons Bram en Daan die beiden op zichzelf wonen. Vanaf het moment dat ik mijn opleiding heb afgerond, heb ik met jonge kinderen mogen werken. Ik geniet van het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen, maar vooral van kleuters. Sinds augustus 2021 werk ik als juf in groep 1-2b bij Het Palet.
Daarnaast ben ik één van de vertrouwenspersonen binnen onze school. Inmiddels heb ik de opleiding tot kindertekentherapeut afgerond. Afgelopen schooljaar heb ik vanuit mijn rol als tekentherapeut met een aantal kinderen die extra ondersteuning konden gebruiken mogen werken. Ook dit schooljaar zal ik daar 1 dag in de week mee bezig zijn. Ik vind het mooi om vanuit creativiteit kinderen te mogen helpen.
Verder geniet ik van tuinieren, fietsen, fotograferen, creatief bezig zijn, gezellig samen eten met vrienden, kickbike, en yoga.

m.nibbelink@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m donderdag

Helma Orriëns – leerkracht groep 1/2B
Ik ben Helma Orriëns, ben getrouwd met John en samen hebben we een dochter Lynn. Vanaf mijn eigen lagere schooltijd heb ik de wens gehad om met jonge kinderen te mogen werken. In Enschede heb ik de opleiding gevolgd voor kleuterleidsters en daarna heb ik de akte voor het gehele basisonderwijs gevolgd.
Vanaf 1981 werk ik in het onderwijs. Eerst 22 jaar met veel plezier als kleuterjuf in Hengevelde en daarna op basisschool Holthuizen. Vanaf augustus 2021 ben ik juf van groep 1/2 op basisschool het Palet. 

Mijn hart ligt bij de kleutergroepen waabij ik al meer dan 40 jaar heb mogen werken. Als ik niet werk ga ik graag op vakantie en ben dan veel te vinden op of in het water en geniet ik van alle mooie dingen die elk land te bieden heeft. Samen shoppen met mijn dochter is ook een hobby. Daarnaast geniet ik elke dag wanneer ik op school ben van de kinderen en mijn collega’s.

h.orriens@keender.nl
Aanwezig: woensdag t/m vrijdag

Sylvia Luttikhold – leerkracht groep 1/2

Roza Papenborg – leerkracht groep 3A
Mijn naam is Roza Papenborg. Samen met mijn vriend Stephan en onze kat Zilver woon ik in Rekken. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en Bodybalance. Naast mijn werk als juf op Basisschool Het Palet, ben ik ook orthopedagoog bij 1801/Marant. Als orthopedagoog werk ik voornamelijk binnen de dyslexiezorg. Juist de combinatie van werken met een groep en met individuele leerlingen spreekt mij erg aan. Het bereiken van een zo optimaal mogelijke ontwikkeling voor alle leerlingen en ze in hun kracht zetten is mijn missie. Dit schooljaar volg ik de opleiding tot Coördinator Taal.

r.papenborg@keender.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag (om de week)

Carin Smeenk – leerkracht groep 3A
Mijn naam is Carin Smeenk-van der Vegt en woon in Raalte. Mijn grote passie en mijn grote hart ligt al ruim 35 jaar bij het mogen werken met kinderen! 

Hoe mooi is het om samen te werken aan het zo optimaal mogelijk laten groeien en bloeien van elk kind! Eerst 14 jaar in het Speciaal Onderwijs gewerkt, daarna ruim 20 jaar in het regulier basisonderwijs als groepsleerkracht en de laatste jaren ook werkzaam als IB-er. Op Het Palet werk ik drie dagen in de week in groep 3. Het samen op een positieve wijze mogen ontwikkelen van ieders talenten, kwaliteiten en veerkracht ervaar ik als mooi en zo waardevol om te mogen doen! 

c.smeenk@keender.nl
Aanwezig: woensdag t/m vrijdag

Cindy Wissink – leerkracht groep 3B
Ik ben woonachtig in Harreveld in de Achterhoek en woon in een (bijna) verbouwde boerderij. Als ik vrij ben houd ik van lezen, in de tuin werken en tennissen. Ook zijn we druk met klussen om de boerderij op te knappen. Ik heb zo’n 21 jaar op de Holthuizen gewerkt en nu dus op het Palet. Door de fusie zijn we met twee teams samengekomen, een mooie, enthousiaste groep. In goed overleg hebben we van beide scholen de beste werkwijzen en inzichten meegenomen. Ik heb zo’n 20 jaar in de bovenbouw gewerkt, maar werk nu voor het tweede jaar in groep 3. Een hele leuke uitdaging waar ik ook veel energie van krijg.

c.ponds@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m woensdag

Kim Immink – leerkracht  groep 3B
Hallo, mijn naam is Kim Immink. Ik woon samen met mijn man en dochters in Wierden. In het schooljaar 2018-2019 ben ik begonnen in de kleutergroepen op BS Holthuizen. Op Het Palet kun je me vinden in groep 3. Hier zijn we vooral druk met het leren lezen, schrijven en rekenen. De mooiste mensen in de wereld zijn kinderen. Ik houd van hun puurheid, enthousiasme en leergierigheid. Iedere dag weer werk ik met veel plezier met hun samen. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en bloeien. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Verder houd ik van lezen en creatief bezig zijn.   

k.immink@keender.nl
Aanwezig: donderdag en vrijdag

Pamela Surink – leerkracht groep 3B en 4A
Hoi! Mijn naam is Paméla Surink, woonachtig in Haaksbergen met man, twee kinderen en een eigenwijze teckel!
In het onderwijs mogen werken, werkt als een magneetje op mij.
De puurheid en echtheid van kinderen vind ik magisch en meewerken aan ontwikkeling, groei en verwondering geeft energie en is prachtig.
Na wat omzwervingen als onderwijsassistent en inval elders kun je me dit schooljaar 2022/2023 vinden in groep 3 en 4 op het Palet.
Als mensenmens werk ik graag samen in een team om zo te blijven ontwikkelen want nieuwe dingen houden je scherp, wakker en nieuwsgierig!
In mijn vrije tijd houd ik van natuur, knutselen, shoppen en gezelligheid met vrienden en familie.

p.surink@keender.nl
Aanwezig: maandag, donderdag, vrijdag

Loes Visschedijk – leerkracht groep 4A
Na mijn middelbare school werd ik fysiotherapeut. Ik heb jarenlang met heel veel plezier dit beroep uitgeoefend maar merkte dat er nog iets was dat ik graag wilde en zo werd ik leerkracht in het basisonderwijs.
Vorig jaar werkte ik als invaller op het Palet maar nu kan ik vol trots zeggen een vaste baan te hebben en werkzaam te zijn in groep 4a. De collega’s waar ik mee samen mag werken en tevens onderdeel te mogen zijn van de ontwikkeling van kinderen maakt me blij en geeft mij elke dag weer energie.
Mijn kernwaarde is dat je tevreden kunt zijn met jezelf en de wereld die jij creëert. Het is onze taak kinderen te leren hoe de maatschappij in elkaar steekt en welke rol zij daar zelf in kunnen en mogen spelen. Ik wil kinderen op zoek laten gaan naar de kracht in henzelf en de eenheid die je met anderen kunt vormen. Ach, en tuurlijk horen rekenen en taal daar ook nog bij.
Ik ben woonachtig in Delden, ben getrouwd en heb 3 kinderen. In mijn vrijetijd zing ik in een bigband, doe ik graag bordspelletjes met mijn kinderen en maak ik mezelf lekker moe door hard te lopen.

l.visschedijk@keender.nl
Aanwezig: dinsdag t/m vrijdag

Wanda ten Asbroek – leerkracht groep 4B
In juni 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo Edith Stein te Hengelo. In het laatste jaar heb ik mijn werkplekleerstage gevolgd op basisschool De Holthuizen. Daarna kon ik er blijven werken. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ook heb ik de opleiding Midden Management voor het PO afgerond. De afgelopen twintig jaar is er veel veranderd in het onderwijs. De digiborden deden bijvoorbeeld zijn intrede en zijn inmiddels een onmisbaar instrument. Ieder schooljaar heb ik met fijne collega’s en leuke kinderen gewerkt. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zijn eigen ontwikkeling doormaakt. Een fusie zie ik als een moment voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Het werken met kinderen is iedere dag een geluksmoment.

w.tenasbroek@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Madelon Dirks – leerkracht groep 5A
Mijn naam is Madelon Haarlink en ik woon samen met mijn man en mijn dochter in Groenlo. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te shoppen, ben dol op sushi, om creatief bezig te zijn, samen naar concerten/ festivals te gaan en om vooral veel gezellige dingen te doen. Het mooiste aan juf zijn is het enthousiasme van de leerlingen elke dag weer. Iedere dag is weer anders, samen met de leerlingen maak je het onderwijs. Het laten groeien en ontwikkelen van de talenten van de kinderen, om een zo veelzijdige basis te creëren voor de toekomst. In school kun je mij vinden in de middenbouw, waar ik drie dagen per week werkzaam ben. Tevens ben ik ook bouwcoördinator, zit in de MR en verzorg ik samen met Lotte de ICT.

m.dirks@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m woensdag

Patricia Döbber – leerkracht groep 5A
Mijn naam is Patricia Döbber. Ik ben 41 jaar en woon in Neede samen met mijn 2 kinderen en vriend. De grootste hobby van mij is het juf zijn. Daarnaast geniet ik volop van: leuke dingen met mijn gezin doen en gezellig uit eten, winkelen, een bios en/of een concert bijwonen met  vriendinnen. Vanaf 2003 ben ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs als  groepsleerkracht. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen. Kinderen zien groeien in hun eigen kunnen, samen eruit halen wat erin zit, is het  mooiste wat er is. Ik heb op/in diverse scholen en groepen gewerkt, waaronder 3 jaar bij de Holthuizen en daarna 10 jaar in Hengevelde. Vanaf februari 2020 ben ik ‘weer’ werkzaam op deze superfijne school; “Het Palet”.  

p.dobber@keender.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag om de week

Chantal Ruigrok – leerkracht groep 5B
Mijn naam is Chantal Ruigrok. In augustus 2021 heb ik de Randstad verlaten en woon ik (samen met mijn gezin) in Goor. Ik sta inmiddels 19 jaar voor de klas en heb ervaring in alle leerjaren. In mijn onderwijs vind ik het belangrijk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan. Samen op zoek naar hun talenten waarbij ik spelend, bewegend en ontdekkend leren inzet.
Ik heb erg veel zin om op avontuur te gaan op Het Palet en kijk uit naar een fijne samenwerking!

c.ruigrok@keender.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Robert Migchielsen – leerkracht groep 5B
Ik werk nu al weer voor het derde schooljaar in groep 5. Kinderen in de middenbouw van een basisschool spreken mij bijzonder aan, vanwege hun spontaniteit en motivatie om elke dag weer nieuwe dingen te leren. Ik word gelukkig van het werken met kinderen en kan kinderen veel mooie ervaringen meegeven. Dit schooljaar start ik met mijn tweede opleidingsjaar als holistisch leerkracht. Ik leer tijdens deze opleiding om verbinding te leggen met hoogsensitieve kinderen en de begeleiding van hun ouders. In mijn vrije tijd loop ik gemiddeld twee keer in de week hard om mijn conditie op peil te houden. Ik vind het namelijk erg belangrijk om fit voor de klas te staan.

r.migchielsen@keender.nl
Aanwezig: woensdag t/m vrijdag

Willemien Lohues – leerkracht groep 6A
Mijn naam is Willemien Lohues. Ik ben sinds 1998 werkzaam in het onderwijs. Eerst op de Dr. Ariënsschool en nu op Het Palet. Het werken met kinderen vind ik nog steeds prachtig. Het is fijn om kinderen te begeleiden in het zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen zowel op sociaal-emotioneel gebied als op cognitief gebied.  Elke dag is weer anders. Kinderen zijn de toekomst en ik ben blij dat ik mijn steentje hieraan kan bijdragen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn kinderen, sporten, afspreken met familie/vrienden, uiteten. Ik kan ook erg genieten van kleine dingen zoals een heerlijk kopje koffie met de krant erbij.

w.lohues@keender.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Kim Rombouts – leerkracht groep 6B
Mijn naam is Kim Rombouts en ik ben geboren in 1981. Ik ben opgegroeid in Brabant en op mijn 10e ben ik verhuisd naar Haaksbergen. Daar heb ik gewoond, totdat ik in Enschede ben gaan wonen  vanwege de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Na het afronden daarvan ben ik de
PABO gaan doen. Inmiddels woon ik alweer zo’n 7 jaar in Hengelo samen met Pascal en onze twee jongens Daan en Luuk. In mijn vrije tijd onderneem ik graag wat met mijn gezin en vriendinnen, zing ik in een popkoor en lees ik graag. Ik ben ‘honkvast’: ik werk al zo’n 15 jaar met veel plezier in dit gebouw, voorheen De Holthuizen, nu Het Palet. Het werken met kinderen is echt mijn passie!k.rombouts@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m woensdag

Petra Leferink – leerkracht groep 6A en 6B
Mijn naam is Petra Leferink en ik woon in Delden. Na jarenlang in de bovenbouw te hebben gewerkt, werk ik nu met veel plezier in de middenbouw.  Ik voel mij thuis in het onderwijs en ervaar het als een verrijking om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hun talenten. Hierbij vind ik behalve het overbrengen van kennis, het ook belangrijk om hun sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om aan yoga te doen, sporten in de sportschool, wandelen, fietsen, lezen, werken in de tuin en af te spreken met vrienden en familie. 

p.leferink@keender.nl
Aanwezig: woensdag t/m vrijdag

Kyra Vrielink – leerkracht groep 7A
Mijn naam is Kyra Vrielink en samen met mijn vriend Remy woon ik in Haaksbergen. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik juf wilde worden. En sinds 2019 mag ik mezelf dan ook leerkracht basisonderwijs noemen. Ik ben begonnen met inval werk binnen de stichting Keender, daarna heb ik 2,5 jaar bij Op den Akker gewerkt en vanaf komend schooljaar ben ik weer terug bij stichting Keender en ben ik te vinden in groep 7A op Het Palet. Als leerkracht vind ik het belangrijk om met elkaar en van elkaar te leren en zo samen stappen te maken. Ook vind ik het belangrijk om een fijne en prettige leeromgeving te bieden aan de kinderen waarbij er natuurlijk ruimte is voor humor en grapjes. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, padellen of hardlopen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om op vakantie te gaan of leuke dingen te ondernemen met mijn vriend, vriendinnen of familie.

k.vrielink@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Monique Waanders – leerkracht groep 7B
Vanaf 1999 ben ik werkzaam in dit gebouw, nu op basisschool het Palet (inmiddels 2 fusies verder). Ik ben dit schooljaar juf van groep 7B. Naast het lesgeven, heb ik ook andere taken: interne vertrouwenspersoon, Rots en Water trainer, BHV-er, MR lid (sinds dit schooljaar) en aanspreekpunt/coördinator Snappet binnen het team. Het onderwijs is iets moois: samen leren, steeds een stapje verder komen, in ontwikkeling zijn. Bij alle vakken die aan bod komen op school. Elke dag van het schooljaar. Dat maakt het onderwijs energiek, uitdagend en betekenisvol.

m.waanders@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Nathalie Hoens – leerkracht groep 8A
Ik ben Nathalie Hoens, 42 jaar en sinds 2001 werkzaam in het onderwijs. Na 15 jaar in Neede aan school te hebben gestaan, koos ik voor een nieuwe uitdaging: de invallerspool. Hierdoor kwam ik te werken op basisschool Holthuizen. Na mijn eerste jaar als invaller mocht ik blijven werken op basisschool Holthuizen  waardoor ik nu alweer zo’n 7 jaar in Haaksbergen werk. Zoals jullie wel weten heten we sinds dit jaar basisschool Het Palet. In Neede werkte ik vooral in de bovenbouw. Op het Palet mag ik werken in groep 3 en 5. Mijn hobby’s zijn: volleyballen, lezen, zingen en creatieve dingen. n.hoens@keender.nl
Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Lotte ten Thije – leerkracht groep 8B
Hallo, mijn naam is Lotte ten Thije en ben leerkracht van groep 8 op basisschool Het Palet. Bij de bovenbouw ben ik helemaal op mijn plek. De gesprekken met de kinderen, de humor, het leren plannen, verantwoordelijkheid nemen, maar ook het kamp en de musical in groep 8 maken mijn baan tot de leukste baan die er is. Samen met mijn vriend Mike woon ik in Haaksbergen. In de avonden ben ik geregeld te vinden in de sportschool. Daarnaast wandel ik graag, ben ik geregeld te vinden bij de Waterski Twente, kijk ik in mijn vrije tijd graag een serie en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Creatief is ook één van mijn lievelingsvakken in het onderwijs. Geregeld hoor ik kinderen zeggen: ‘Maar juf, ik ben helemaal niet creatief’, waarna ze vervolgens glunderen van trots op hun eindresultaat.

l.tenthije@keender.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag (om de week ICT), donderdag en vrijdag

Denise Weegerink – leerkracht groep 8B
Mijn naam is Denise Weegerink. Samen met Derk Jan en onze twee dochters, Vere en Nine, woon ik in Haaksbergen.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en ben ik veel op stal te vinden bij mijn paard.
Naast paardrijden, mag ik ook graag skiën en lezen. Verder geniet ik van een rijk sociaal leven, samen eropuit, gezellig kletsen en lekker eten.
In 2006 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier voor stichting Keender. Vanaf 2014 ben ik werkzaam in dit gebouw, nu Het Palet, waar ik te vinden ben in de bovenbouw.
Ik krijg veel energie van het enthousiasme, de spontaniteit en humor van de kinderen. Het begeleiden van hen in hun ontwikkeling, afgestemd op hun behoeften, het samen ontdekken van talenten, en de afwisseling en uitdaging die daarbij komen kijken, maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.
Naast mijn werk op het Palet ben ik ook bovenschools startersbegeleider voor Stichting Keender. Met beide benen in het werkveld staan en daarnaast mijn passie en enthousiasme delen met startende leerkrachten is voor mij een perfecte combinatie waar ik enorm van geniet!

d.weegerink@keender.nl
Aanwezig: woensdag

Karlijn Scholten – onderwijsassistent

Hoi! Ik ben Karlijn Scholten en ik woon in het dorpje Buurse. Vanaf schooljaar 2018 ben ik werkzaam op deze school. Eerst als stagiaire, daarna als onderwijsassistent. Sinds februari 2022 de opleiding Pedagogisch Educatief Professional afgerond tot leerkrachtondersteuner. Op dit moment ben ik bezig met deeltijd Pabo en hopelijk over 2 jaar officieel juf!
Mijn taken op school zijn vooral het bieden van extra ondersteuning aan kinderen. Het laten groeien van kinderen op hun eigen wijze en de wereld laten ontdekken. Daar word ik enthousiast van! Ook geniet ik van de spontaniteit, de humor en de eerlijkheid van kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag (volleybal, mountainbiken en wielrennen). Ook houd ik van gezelligheid met vrienden: terrasjes pakken, feestjes en winkelen. Én toneel spelen, dat is ook één van mijn grootste hobby’s.
Je vindt mij in de groepen 3 & 4!

 

Marion Reimerink – onderwijsassistent 

Mijn naam is Marion Reimerink, getrouwd met Willem en woonachtig in Boekelo. We hebben twee volwassen kinderen die op zich zelf wonen inmiddels. Eind jaren ’80 ben ik in Haaksbergen op basisschool “de Holthuizen “ komen weken. De groepen 3 t/m 5 zijn de groepen waar ik veel les aan heb gegeven. Bij groep 3 is het altijd fascinerend te zien hoe kinderen in een korte tijd leren lezen of al kunnen lezen en zich verder ontwikkelen. Inmiddels werk ik met heel veel plezier als onderwijsassistent hier op school. Mijn ervaring als leerkracht komt mij daarbij goed van pas. Samen met twee andere onderwijsassistenten hebben we een eigen ruimte ter beschikking waar we met groepjes kinderen werken. Ook kunnen we hulp bieden in de groep en de leerkracht op die manier ondersteunen. Ik hoop dit werk dat nog lang te kunnen voortzetten op “het Palet”.

Lucia ten Buuren – onderwijsassistent 

Hoi allemaal, ik ben Lucia ten Buuren en ik mag dit schooljaar beginnen als Onderwijsassistent bij de kleutergroepen van Het Palet. Ik ben 59 jaar, ik woon in Haaksbergen en ik ben getrouwd met Han. Wij hebben twee dochters. In mijn vrije tijd geef ik volleybaltraining aan jeugdteams bij volleybalvereniging Havoc in Haaksbergen. Daarnaast hou ik van spelletjes, lezen en wandelen en als ik tijd over heb (gebeurt niet vaak..) vind ik het ook leuk om te koken en te bakken.

Ik heb altijd op een kantoor gewerkt maar eigenlijk vind ik werken met kinderen het leukste wat er is, daarom heb ik mij afgelopen periode omgeschoold tot Onderwijsassistent. Hiervoor ben ik deze zomer geslaagd. Ik heb ruim een jaar stage gelopen in het speciaal basisonderwijs en dit voelde heel goed; ik vond en vind het geweldig om met kinderen te werken. Dat ik nu de kans krijg om bij Het Palet bij de kleuters te mogen beginnen voelt dan ook als een kadootje en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik heb er heel veel zin in, graag tot ziens!

LIO
Sanne van de Berg 

Hai, mijn naam is Sanne van den Berg. Ik zit nu in het laatste jaar van de PABO, ook heb ik de opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Dit schooljaar ga ik stage lopen in groep 6a, bij juf Willemien.
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te dansen, shoppen, leuke dingen te doen met vriendinnen en om op vakantie te gaan met de caravan.
Dit schooljaar begin ik met mijn LIO-stage. Dit betekent dat ik uiteindelijk op de donderdag en vrijdag alleen voor de groep zal gaan staan. Ik heb gekozen voor leeftijdsspecialisatie oude kind. Het werken met het oude kind spreekt mij het meeste aan, omdat ik er echt van kan genieten om een sociaal gesprekje met de leerlingen te voeren en ik ben ook zeker in voor humor tussendoor. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen bij mij en op die manier goed tot leren kunnen komen.
Ik ben enthousiast en heb zin in het schooljaar.

Henri Janssen – conciërge

Ria Modderkolk – onderwijsondersteunend personeel

Rian Pot – hoogbegaafdheidspecialist

Thijs Aalbers – vakspecialist gym

Margret Buurman – administratief medewerkster